Vil du ha flere besøkende fra Google?

For å bli synlig i Google må man gå frem på riktig måte. Mange nettsider har et godt design, men få mennesker finner siden. Man kan kjøpe trafikk til siden med betalt annonsering, men på lang sikt er det smart å ha en strategi for å bli synlig for brukerne i organisk søk.

Hvorfor SEO?

Hensikten med søkemotoroptimalisering er å forbedre kvaliteten på nettsiden sett med Googles øyne. Dersom Google ser at nettsiden er av høy kvalitet, og samtidig er en autoritet innen sitt fagfelt vil siden rangere høyt i søkeresultatene. Når nettsiden rangerer høyt i søkeresultatene har den høyere synlighet for potensielle kunder.

Vår arbeidsprosess

For at nettsiden din skal synes i Google må den fremstå som en av de beste i sin bransje. Hvordan kan du vise Google at din nettside er verdt å vises i søkeresultatene? Da må nettsiden fange brukerens oppmerksomhet samtidig som den arver autoritet fra mange andre nettsteder i bransjen.

For å oppnå dette starter vi med å lage en oversikt over nettsidens innhold. Blir riktig budskap formidlet? Du kan være trygg på at lang erfaring hjelper oss å finne optimal måte å strukturere og formulere innholdet på nettsiden. I enkelte tilfeller kan enkle justeringer bidra til enorme resultater. Det å vite hvilke endringer som må til er ikke noe man kan lese seg frem til. Det kreves inngående kunnskap om blant annet brukeratferd, webutvikling, søkemotorer, kommunikasjon og tekstforfatting.

Vårt SEO-team har en unik sammensetning av disse disiplinene, sammen hjelper vi deg å nå målene dine!

Strategi for suksess

Med inngående forståelse av markedet satt sammen med en effektiv strategi vil nettsiden oppleve en naturlig vekst av besøkende over tid.

For å lykkes må man gå frem på riktig måte. Mange nettsider har et godt design, men få mennesker finner siden. Man kan kjøpe trafikk til siden med betalt annonsering, men på lang sikt er det smart å ha en strategi for å bli synlig for brukerne i organisk søk.

La oss sørge for at siden din er brukervennlig og teknisk solid. Du vil da få trafikk som ikke forlater nettsiden umiddelbart!

Gratis SEO-analyse

Denne analysen omfatter blant annet teknisk optimalisering, mobilvennlighet og brukeropplevelse.

Rapporten lages av våre ansatte, så vi trenger litt tid på å lage rapporten. Vanlig behandlingstid er innen 24 timer (utenom helge- og helligdager) vil vi ha sendt deg en rapport der du enkelt kan finne mangler og feil som påvirker nettsidens synlighet i Google.

Please leave this field empty.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale

Legg igjen nummeret ditt under eller send inn en forespørsel, valget er ditt!

Please leave this field empty.