Konverteringsoptimalisering

Oppnå flere salg eller leads med den trafikken allerede har.


Nettsiden din har et mål.

Nøyaktig hva målet er kan variere, men du ønsker sikkert å få mest mulig effekt fra nettsiden din?

Med konverteringsoptimalisering kan vi forbedre nettsidens effektivitet drastisk. Vi ser at konverteringsraten kan øke med mer enn 100 % etter mindre justeringer på innholdet eller oppbyggingen av nettsider! Ved å kontinuerlig forbedre nettsiden vil konverteringsraten gradvis øke.

Et stort konkurransefortrinn

For tiden merker vi et stort fokus på å skape vekst i antall besøkende, men et for lite fokus på å utnytte de besøkende man allerede har. Ved å doble konverteringsfrekvensen halverer du anskaffelseskostnaden, noe som betyr at du utnytter hver eneste markedsføringskrone mer effektivt.

Hvor enkelt er det å komme i gang?

Alt du trenger å gjøre er å fortelle om målene dine med nettsiden, så kommer vi med et forslag på hvordan vi sammen skal nå målene.

Dette er fremgangsmåten vår

Du får et varmekart på nettsiden din som gjør at man kan se en visualisering av hva brukerne av nettsiden klikker på. Med varmekartet kan man enkelt identifisere hvilke områder av nettsiden som brukes og ikke. Etter at vi har samlet inn nok statistikk vil vi danne en hypotese hvor vi identifiserer hva vi ser på som et problem for å nå målet. Hypotesen foreslår en løsning på problemet og anslår hvilken effekt løsningen vil ha på resultatene. 

Dersom du godkjenner endringene på siden så lages det en alternativ versjon av nettsiden din som inneholder endringene vi ble enige om. I en periode tester vi å sende halvparten av dine besøkende til den alternative versjonen av nettsiden din. 

Etter testen vil vi se hvilken versjon av nettsiden som kom nærmest målet ditt.

Hva venter du på?

Dersom du ønsker å utnytte markedsføringen din mest mulig effektivt så anbefaler vi deg på det sterkeste å jobbe med konverteringsoptimalisering. Det finnes alltid rom for forbedring, uansett hvor bra nettsiden er fra før.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale

Legg igjen nummeret ditt under eller send inn en forespørsel, valget er ditt!

Please leave this field empty.