Raskere nettside?

Få en raskere nettside som brukerne dine vil elske!


I internetts barndom lastet alle nettsider tregt. Fordi dette var normalt gikk man gjerne og hentet en kopp kaffe for å døyve ventetiden. I dag har fibernett og 4G gjort surfing på nettet superraskt. Har du en treg nettside eller nettbutikk så mister du kunder og har en lavere plassering i Google enn du kunne hatt.

Er lastetiden på nettsiden min optimal?

For å sjekke lastetiden på nettsiden din kan du skrive inn URL-en i boksen under. Verktøyet gir deg enkelt tilbakemelding på om nettsiden har et forbedringspotensiale.

Legg merke til at verktøyet sjekker lastetiden kun på den ene siden du ber om.

Hvorfor er lastetid viktig i SEO?

Google vil gi sine brukere en god brukeropplevelse. En treg nettside resulterer i en dårlig brukeropplevelse, derfor er det logisk å gi raske nettsider høyere plasseringer.

Er du i en bransje med stor konkurranse er optimalisering av lastetid enda viktigere. Når Google kan velge mellom 20 nettsider med ganske likt innhold, vil din lynraske nettside ha et konkurransefortrinn.

Opplevd lastetid 

En nettside med mye bilder, video og interaktive elementer ser bra ut. Men hvordan har er rekkefølgen på elementene? Google tar hensyn til hvor raskt en bruker ser nettsiden (rendering). Her bistår vi med endringer på strukturen på lastingen.

Mange av verktøyene vil foreslå det samme for alle nettsider. Ikke alt passer for din nettside. Det er derfor viktig at du kontakter oss før du iverksetter store tiltak.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale

Legg igjen nummeret ditt under eller send inn en forespørsel, valget er ditt!

Please leave this field empty.