Ane Undhjem

Tekstforfatter
E-post: ane@optimalnorge.no
Telefon: 924 89 809

Litt om meg

Jeg har skravlet siden jeg lærte å snakke, og skrevet siden jeg lærte å holde en blyant. Det gikk for det meste i selvoppdiktede eventyr og skuespill da jeg var liten. I dag har jeg fått en større appetitt på artikler og blogginnlegg med en fot i virkeligheten. Lidenskapen for den gode historien har jeg likevel alltid hatt med meg, men heldigvis har grammatikken og rettskrivingen bedret seg.

Etter å ha fullført bachelorutdanningen min i journalistikk ved Universitetet i Stavanger flyttet jeg hjem til Oslo. Her ble dagene fylt med jobbing i en reisebutikk, samt skriving på frilansbasis. Etter et par år på hjemmebane ble jeg tatt inn i varmen av Optimal Norge. Her får jeg lov til å utfolde meg kreativt når det kommer til alle typer skriveprosjekter.

Jeg er en rastløs sjel, som elsker å sjonglere ulike oppgaver. Hjertet mitt ligger i å reise og skrive, i den rekkefølgen. På fritiden finner du meg foran TV-skjermen, med nesa i en god bok, liggende i solsteiken eller ute på vandring i by og skog.