Ida Glosimot

Tekstforfatter
E-post: ida@optimalnorge.no
Telefon: 922 94 127

Litt om meg

Lite visste jeg som 10-åring da jeg satt på datarommet hjemme og begynte på mitt syttitolvte kapittel i «Den hemmelige dagboken – en roman», at interessen for skriving kunne bli et levebrød i fremtiden.

Etter å ha blitt bitt av basillen på bakgrunn av ungdomstidens rødstrømpe-faktor, kastet jeg meg ut i en bachelor i tverrfaglige kjønnsstudier. Jeg forsto nesten umiddelbart at jeg måtte skifte kurs, og endte opp med å utdanne meg som tekstforfatter på Westerdals i stedet for – med en fordypning i kunstorientert skriving.

Å være tekstforfatter i Optimal Norge gjør det, gjennom et vidt spekter av kunder, mulig å fordype seg i ny kunnskap hver eneste dag. Man får med andre ord virkelig skjerpet allmennkunnskapen. Jeg er av den tro at det meste kan være interessant og spennende, så lenge man dykker dypt nok ned i gryta.

En av mange fordeler med å jobbe i et performancebyrå, er at alt arbeidet vi gjør er målbart. Det skaper trygghet både for meg som ansatt og for kundene våre. I tillegg er det et hav av ressurser i kollegene mine som jeg ikke er flau for å benytte meg av.