Medierådgivning

Få mest mulig ut av markedsbudsjettet ditt


Beveger dagens medielandskap seg for fort?

Det er en fulltidsjobb å holde seg oppdatert innen alt som skjer i dagens mediehverdag. Nye markedskanaler introduseres og eksisterende kanaler endrer seg raskere enn noe verden tidligere har opplevd.

Internetts høye tempo krever dedikerte personer med en brennende interesse for faget. Hos oss finner du gruppe personer som dekker alle områder innen digital markedsføring. Ved å ha genuint interesserte personer sikrer vi at vi alltid besitter den nyeste kunnskapen som du trenger for å lykkes.

En sparringspartner

Denne kunnskapen kan du ta nytte av! Lurer du på om du burde benytte Facebook eller programmatisk annonsering? Lurer du på hva RTB egentlig er og om det er noe din bedrift burde ta i bruk? I hverdagen oppstår det mange slike spørsmål og da er det betryggende å ha en samarbeidspartner å sparre med.

Det er dessverre slik at ingen sitter med oppskriften på hva som fungerer for akkurat din bedrift. Men ved å kombinere erfaring og kunnskap om hver kanal så lager vi en markedsplan som er skreddersydd for ditt firma.

Størst effekt for hver krone

For oss er det essensielt at vi måler effekten av alle aktiviteter vi anbefaler. På denne måten kan vi hjelpe deg med å disponere ditt markedsbudsjett på en mest mulig effektiv måte.

Sammen optimaliserer vi hvordan markedsbudsjettet skal fordeles for størst mulig effekt per krone.

Skreddersydde rapporter

Vi installerer webanalyse slik at vi til enhver tid dokumenterer hva som fungerer og ikke. Vi rapporterer den statistikken som er viktigst for din bedrift. Rapportene får du enten hver uke eller måned. Slik sparer du tid ved å slippe å filtrere rapportene våre etter de tallene du trenger å se.

Vårt mål er å være en aktiv støttespiller i din markedshverdag.

Velg oss som samarbeidspartner så hjelper vi deg med blant annet:

  • Utforming av strategi og markedsplan.
  • Vi svarer på henvendelsene du får fra tjenestetilbydere og veileder deg til riktige valg.
  • Forhandling av priser hos andre aktører dere ønsker å benytte.
  • Skreddersydde rapporter med de viktigste nøkkeltallene.

Høres dette interessant ut? Kontakt oss uforpliktende for å høre mer om hva vi kan hjelpe deg med!

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale

Legg igjen nummeret ditt under eller send inn en forespørsel, valget er ditt!