google partner optimal norge

Optimal Norge

Vi lever for å levere – og elsker å bli utfordret. Den digitale markedsføringsverdenen står ikke stille, og det gjør ikke vi heller. Med ekspertise innen SEO, SEM, sosiale medier, innholdsmarkedsføring og analyse tar vi kundene våre til nye høyder.

DIN PARTNER PÅ NETT

Vi er aldri ferdig utlært. Våre ansatte jobber kontinuerlig med å holde seg oppdatert på trender, informasjon og kunnskap innenfor de ulike fagfeltene. Vi jobber tett med store selskaper som HubSpot, Google, Facebook og Snapchat for å sikre at vi alltid henger med på det siste nye. De som jobber hos oss videreutvikler seg stadig gjennom kurs, sertifiseringer og kompetanseutvikling.

Optimal Norge er Google Premier partner og har ambisjoner om å bli et av Norges største digitale markedsføringsbyråer. Med 23 dedikerte ansatte som gir jernet hver eneste dag, føler vi oss som en del av markedsavdelingen til alle våre kunder.

 

HVORFOR OPTIMAL NORGE?

Det er mange grunner til å jobbe med oss. Dette er bare fire av dem.

FLINKE FOLK
Vår største ressurs er de ansatte. Noen kommer rett fra høyskole- og universitetsutdanning, andre har lang fartstid fra markedsførings-, PR- eller mediebransjen.

LANG ERFARING
Optimal ble etablert i 2009 og er i stadig vekst. Hardt arbeid og dedikasjon har gjort at vi har holdt på lenger enn de fleste.

FORNØYDE KUNDER
Våre kunder beskriver oss som en pålitelig, leveransedyktig, kompetent og engasjert samarbeidspartner. Vi gir alltid 100% – hvilket som gjenspeiles i kundeundersøkelser.

EN SERIØS AKTØR
Vi er godkjent og medlem av Bra Søk, er en Google Premiere Partner, Gasellebedrift og sertifisert HubSpot-partner.

Vi skal alltid levere over kundens forventning.
JAN EIVIND AAMODT, DAGLIG LEDER
KONTAKT OSS

Har du spørsmål?

play-btn

Siste artikler: