Konverteringsoptimalisering

Få et større utbytte av trafikken nettsiden din allerede har


Nettsiden din har et mål.

Nøyaktig hva målet er kan variere, men du ønsker sikkert å få mest mulig effekt fra nettsiden din?

Med konverteringsoptimalisering kan vi forbedre nettsidens effektivitet drastisk, selv med mindre justeringer. Vi hjelper deg med å styre dine besøkende i riktig retning og gjør det enklere for dem å gjøre akkurat det du ønsker at de skal. Ved å kontinuerlig gjøre gjennomtenkte endringer kan man antall konverteringer på nettsiden gradvis øke.

Et stort konkurransefortrinn

For tiden merker vi at det fokuseres på å skape vekst i antall besøkende, kontra det å utnytte de besøkende man allerede har. Det er langt rimeligere å ta vare på eksisterende kunder enn å skaffe nye. Dersom man får en større andel av de besøkende til å handle slik du vil, utnytter du hver dyrebare markedsføringskrone mer effektivt.

Hvor enkelt er det å komme i gang?

Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss om målene til nettstedet, så kommer vi med forslag på hvordan vi sammen skal nå disse målene. Med vår erfaring og kompetanse vil vi alltid kunne legge en plan for forbedringer.

Dette er fremgangsmåten vår

Du får et varmekart av nettsiden din, som gjør at man kan se en visualisering av hva brukerne av nettsiden klikker på. Med varmekartet kan man enkelt identifisere hvilke områder av nettsiden som brukes og ikke. Etter at vi har samlet inn nok statistikk vil vi danne en hypotese hvor vi identifiserer hva vi ser på som et problem for å nå målet. Hypotesen foreslår en løsning på problemet og anslår hvilken effekt løsningen vil ha på resultatene. 

Dersom du godkjenner endringene på siden så lages det en alternativ versjon av nettsiden din som inneholder endringene vi ble enige om. I en periode tester vi å sende halvparten av dine besøkende til den alternative versjonen av nettsiden din. 

Etter testen vil vi se hvilken versjon av nettsiden som kom nærmest målet ditt.

Hva venter du på?

Dersom du ønsker å utnytte markedsføringen din mest mulig effektivt så anbefaler vi deg på det sterkeste å jobbe med konverteringsoptimalisering. Det finnes alltid rom for forbedring, uansett hvor bra nettsiden er fra før.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale

Legg igjen nummeret ditt under eller send inn en forespørsel, valget er ditt!