google ads

Google

Visste du at 93% av alle søk i Norge blir gjort på Google? Ikke et dumt sted å annonsere, med andre ord. Google Ads er en genial måte å nå ut til nye og gamle kunder på, uten at det koster skjorta.

VI GOOGLER HELE TIDEN

Hva gjør vi når vi skal finne varer eller tjenester på nett? Vi søker, og selvfølgelig søker vi på Google! Listen over fordeler med Google Ads er derfor, ikke overraskende, svært lang. Vi kan kjapt nevne noen: raske resultater, full kontroll over kostnader og mer verdi for pengene.

Hos oss gjør vi mer enn å slenge inn en haug annonser, trykke på start og håpe på det beste. Vi gjennomfører grundig forarbeid og overvåker kontoen din underveis. På den måten sikrer vi at riktige søkeord er valgt, og at du får mest mulig valuta for pengene. Presisjon er viktig! Vi jobber derfor hardt for å tilpasse språk og tekst etter ulike kundegrupper.

Med oss som samarbeidspartner vil du alltid ha oversikt, noe som er avgjørende i slike prosjekter. Du vil få både rapporter og svar på alle spørsmål du skulle brenne inne med underveis.

 

MER ENN BARE SØK

Google Ads finnes i mange former og fasonger. Vi kjenner alle til de annonsene som dukker opp i søkeresultatene, men det finnes mye mer! Vi kan nevne i fleng: displayannonsering, YouTube-annonsering, Gmail-annonsering, DSA, RLSA og Google Shopping. Mulighetene er altså mange med Google.


YOUTUBE – 
På YouTube har du mange spennende muligheter til å treffe målgruppen din. Finn kundene dine basert på hvem de er og hvor de befinner seg. La annonsen din vises på de videoene du velger, eller rett deg etter gode gammeldagse søkeord.


GOOGLE SHOPPING – 
For deg som har nettbutikk er det flere grunner til å bruke Google Shopping enn å la være. Her vil du kunne dukke opp når folk leter etter akkurat det du selger.
Eksempel: Selger du Ray Bans kan du dukke opp på søkeordet Ray Bans, men også på solbriller, pilotbriller, stilige solbriller og lignende søk.

Produktet ditt vil dukke opp i Google med riktig bilde, pris, navn på produktet og en link som sender den potensielle kunden rett inn i din nettbutikk.


GMAIL – 
Mer enn en milliard mennesker bruker Gmail på verdensbasis – det er mange! Annonserer du i innboksen til folk oppleves annonsene som mer personlige. Gmail Ads åpner i tillegg for mange kreative muligheter og løsninger. Ikke minst er det svært mobilvennlig, som er helt nødvendig i en tid der nesten halvparten av e-posten som mottas, åpnes via smarttelefon eller nettbrett.

 

Er du klar for å dra bedre nytte av det Google har å by på?

Vi kan også helpe deg med