Nettsider

Ser nettsiden din ut som om den er laget i Paint? Da er det kanskje på tide å oppgradere. Med Kodeks på laget sørger vi for løsninger som er raske, sikre og enkle å bruke både for deg og dine kunder. Med stil selvsagt.

GJØR KUNDER SULTNE PÅ MER

Du har sikker hørt at vi spiser med øynene. Ser noe appetittlig ut nytes måltidet mer, og vi forsyner oss gjerne på nytt. Dette prinsippet er også gjeldene når vi handler – både i butikk og på nett. Ser vi etter et produkt eller en tjeneste vil førsteinntrykket være kritisk. Dersom nettsiden din ikke er brukervennlig og ser ut som den hører hjemme på 90-tallet, vil du utvilsomt miste kunder. Nettopp derfor ligger det utrolige verdier i gode nettsider.

Optimal Norge jobber ikke med utvikling, men det gjør vår samarbeidspartner Kodeks. Samarbeidet betyr bedre kvalitet for din del. Kodeks kan nemlig bistå med:

  • rådgivning
  • webdesign
  • front-/backend utvikling
  • CMS – WordPress/Craft
  • teknisk prosjektledelse
  • drift/support

 

UNIKE LØSNINGER

Et samarbeid med Kodeks begynner med oppstartsmøte og en prosjektplan hvor design, utvikling, innhold, lansering og drift diskuteres og spikres. Her vil bedriftens visjon, målsetninger, kundegrupper og behov drøftes, slik at nettsiden gjenspeiler dette. Kodeks følger dine ønsker og skreddersyr en helt unik løsning for din bedrift.

 

REFERANSEPROSJEKTER

Kodeks leverer nettsider, nettbutikker og intranettløsninger. Klikk på skjermbildene for å sjekke det ut, eller se alle arbeidene på nettsidene til Kodeks!